Contribuie

Asociația Postului Terapeutic înființată de Cezar Elisei are ca scop ridicarea unui Centru de Post în România după modelul celor rusești, însă cu influențe profund ortodoxe, o metodă de post proprie poporului român ortodox. După experiența noastră, acest centru de post va trebui să fie situat în zonă de munte, lângă un curs de apă, în apropierea unei păduri, lângă o mănăstire ori biserică, construit de la zero pe pământ nespurcat și binecuvântat de un ierarh. Centrul de post trebuie să fie închinat lui Dumnezeu și lucrării Sale în om și trebuie angajați oameni doar buni creștini, oameni închinători, luminați și care umblă doar în voia Domnului. Postitorii vor fi primiți din toate colțurile lumii, însă doar persoane care își asumă o stare de pocăință alături de aspectul ascetic al postului.
Pentru ridicarea acestui centru inedit în lume dorim să mobilizăm atât fonduri europene cât și contribuții individuale. Vom scoate la vânzare cărămizi cu valoarea de 50 de lei, cărămizi care după finalizarea construcției vor aduce titulatura de „binefăcător” sau „ctitor” celor care au donat. Persoanele care donează peste 1.000 de lei, vor primi vouchere de reducere la taberele de post care vor fi organizate la noua clinică de post care se va ridica.
În total se pare că ar fi nevoie de circa 2.500.000 de euro pentru a ridica această construcție extraordinară, iar noi credem cu adevărat că împreună putem să reușim tot ceea ce ne propunem.
Clinica va beneficia de toate dotările necesare unui proces de post modern – bază de tratament recuperator, băi, masaje, sală de sport și altele de acest tip.

Toate donațiile se vor face în contul Asociației Postului Terapeutic, asociație coordonată de Cezar Elisei

Asociatia Postului Terapeutic
Raiffeisen Bank
LEI: RO04 RZBR 0000 0600 2305 1110
EUR: RO74 RZBR 0000 0600 2305 1111
|
GBP: RO77 RZBR 0000 0600 2519 8152